Протеинови топчета Select Baits Crab & Krill 1kg 16mm


  • Производител: Select baits
  • Наличност: Налично
  • 1-2 дни

23,50 лв.
17,00 лв.

Description

Crab & Krill  се развиха от опита, който сме натрупали през сезоните благодарение на резултатите, получени с нашите успешни рецепти: BELACHAN & Mussel, HOT FISH + Monster Crab и MEAT & FISH Squid Octopus & Cranberry.

Не е трудно да забележите, че тази нова рецепта включва елементи за успех в горните рецепти. Това е "допинг" топче с морски протеин, LT-рафинирани рибни ястия, антарктическо крил и екстракт от белачан (скариди).

Всяка твърда съставка, прах или ястие, има кореспондент в течната част. Твърдите храни са достатъчни да, задържат рибата за дълго време, а течностите правят стръвта „апетитна“и неустоима.

Криловата хидролизирана течност, течността белачан, екстрактът от раковина от солена вода и масло от сьомга са основните хранителни течности.

Ароматът, който дава белег на тези боили е Monster Crab същият, използван в боилите Hot Fish, нашият шампион в категорията за  големи шарани! За Crab & Krill обаче сме направили смес от два аромата на раци върху различни разтворители. Едната с бърза дисперсия, другата по-бавна, за дългосрочно подводно привличане.

Съдържат храна за птици, Sluis CLO, семена, ястие от водорасли, смес от ориенталски подправки, за да подобрим известния Robin Red. Текстурата на боилите е ефирна, но все пак твърда.

 

Клиентите,които закупиха този артикул също закупиха и